Okładka

Smaki polskie czyli jak się dawniej jadało

Z przepisami do wykorzystania we współczesnej kuchni Andrzej Kozioł Wydawnictwo: Wydawnictwo WAM Dział: Poradniki Format: 146x202 Stron: 224 Oprawa: twarda ISBN: 9788375051650 INDEKS: WAM1895B21816
29,90 zł
Darmowa dostawa od 150 zł Paczkomaty 10 zł Poczta Polska 15 zł Za pobraniem 15 zł

Opis

Kulinarna podróż do przeszłości. Barwne, często zabawne opisy obyczajów naszych przodków, uzupełnione są licznymi, tradycyjnymi recepturami, które wykorzystać można we współczesnej kuchni. I tak obok kilku przepisów na rosół, Andrzej Kozioł podaje sposoby na przyrządzenie pieczeni z prosięcia, Gebetnerowskiego miodu, czy... zdrowej kawy.

Inne pozycje - Andrzej Kozioł

39,90 zł
49,00 zł
Okładka
Andrzej Kozioł
59,90 zł
49,00 zł
29,00 zł
Okładka
Andrzej Kozioł
17,00 zł
17,00 zł