Powrót na poprzednią stronę

' Cholesterol. Co jeść bez ryzyka

' Cholesterol. Co jeść bez ryzyka

Petra Sippel

Klub Dla Ciebie Warszawa 2000

ISBN EAN: 8374043539 (ISBN: 83-7404-353-9)
format: 125x187, stron: 172, oprawa: twarda

INDEKS: KDC0004B16131

Cena: 19,00 zł

Prawidłowe odżywianie, zdrowa żywność, przepisy na potrawy z niską zawartością tłuszczu! Podwyższony poziom cholesterolu jest jednym z podstawowych czynników ryzyka zachorowań na chorobę wieńcową, to prawda, którą zna prawie każdy. Natomiast, co oznacza zły lub dobry cholesterol i jakie role odgrywają one w naszym organizmie, to już zagadnienie trudniejsze i wielu się w tym gubi. Ten poradnik wytłumaczy Ci wszystko co dotyczy cholesterolu - zarówno od strony medycznej, jak i praktycznej.

 

Petra Sippel