Miód na stole
Wydawnictwo: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników Dział: Zdrowie Format: 220x160 Stron: 376 Oprawa: miękka ISBN: 9788374012980 INDEKS: WDO0067B30831
29,00 zł
Darmowa dostawa od 150 zł
Paczkomaty 10 zł
Poczta Polska 15 zł
Za pobraniem 15 zł
Opis
Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód.