Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa
Wydawnictwo: Wydawnictwo PETRUS Dział: Zdrowie Format: 194x138 Stron: 250 Oprawa: miękka ISBN: 9788377207642 INDEKS: PET0503B60780
49,00 zł
Darmowa dostawa od 150 zł
Paczkomaty 10 zł
Poczta Polska 15 zł
Za pobraniem 15 zł
Opis
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Inne pozycje - Andrzej Kozioł
39,90 zł
59,90 zł
49,00 zł
29,00 zł
17,00 zł