Okładka

Jak leczyć się czekoladą

prof.. Henri Joyeux Claude-Jean Bertrand Wydawnictwo: Wydawnictwo AA s. c. Dział: Zdrowie Format: 210 x 148 Oprawa: twarda ISBN: 9788378640790 INDEKS: WAA0650B54960
49,90 zł
Darmowa dostawa od 150 zł Paczkomaty 10 zł Poczta Polska 15 zł Za pobraniem 15 zł

Opis

Profesor Henri Joyeux jest onkologiem oraz chirurgiem specjalizującym się w gastrologii i ginekologii, honorowym profesorem Wydziału Lekarskiego Uniwersytetu w Montpellier. Opublikował wiele prac na temat zdrowego trybu życia człowieka, w szczególności właściwego odżywiania. Wraz ze znakomitym mistrzem cukiernikiem, wybitnym francuskim chocolatier, Jeanem-Claudem Bertonem, ukazuje niezwykłe i nieznane powszechnie oblicze i historię prawdziwej czekolady, wskazując w szczególności na lecznicze właściwości ziaren kakaowca, ich składników i przygotowanych z nich specjałów. Ta książka to prawdziwa rewolucja, która może zupełnie zmienić nasze postrzeganie najwspanialszej słodkości świata, a co więcej dzięki tej zmianie podejścia wybitnie przyczynić się do poprawy naszego zdrowia.

Inne pozycje - prof.. Henri Joyeux

69,90 zł 65,00 zł
Okładka
prof.. Henri Joyeux, Andr Joyeux, Luc Joyeux
49,90 zł
Okładka
prof.. Henri Joyeux
30,00 zł

Inne pozycje - Claude-Jean Bertrand

Okładka
prof.. Henri Joyeux, Claude-Jean Bertrand
49,90 zł